1 Mart 2016 Salı

Betist Şimdiki Durağımız Huzur

Yarışma iki kategoride (sınıf 7 – 9) - gençler (6 sınıf) ve yaşlılar altında yapılacak. Çocuklar çizim üzerinde yazılı olması gereken benzersiz bir KİMLİK oluşturmak için Betist Şimdiki Durağımız Huzur kayıt. Sanat eserlerinin orijinal olarak ya kurum ya da resim öğretmeni Müdür tarafından onaylı olmalıdır. Girişleri, benzersiz KİMLİK numaranızı ve tasdik ile, ön seçim için gönderilmelidir.

Öğrenciler verilen konulardan birini seçin ve (boyutu 26 cm X 27 cm) beyaz çizim bir sayfa ileri ve ön seçim için resim çizmek gerekir. Çocuk isimleri, sınıf, okul, ikamet adresi, cep telefonu numarası yazın ve e-çizim sayfası arka tarafında posta kimliği.

(Sınıf 4, 6) gençler için konular oyuncak/evcil hayvan dükkanı, Betist Şimdiki Durağımız Huzur kriket, pazar aile pikniğinde, sokak Temizleme,

Bir gün Hayvanat Bahçesi, sirk, Su kuşları, bir köyden Sahneler, Halk Kütüphanesi İlk ziyaret ve Yaz etkinlikleri.

9 (Sınıf 7) yaşlılar için konular kadar Plajı temiz: -,, Yeni Yıl, karnaval, Klasik/rock müzik konser Kitap Fuarı Kamp,

Sualtı yaşamı, duyguları Portreleri, dinozorlar bugün var Olsaydı, vahşi Betist Şimdiki Durağımız Huzur, teknoloji olmadan favori peri masalı ve Hayatını yeniden anlatma.

Final için seçilen öğrenciler, daha sonra ilan edilecek tarihler, tek tek ima olacak ve referans mektubu ile mekan rapor edilmelidir. Belirli konular üzerinde olacak-kazanan finaller ve ödüller için yerinde öğleden sonra dağıtılacak. Girdilerin alınması için son tarih 6 Mart.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder