30 Aralık 2015 Çarşamba

Tempobet Yazısı Değişik

Arsene Wenger Arsenal onun yan masa üstünde tutmak yardımcı olabilir kim acemi oyunculara dönmüş Ocak transfer penceresi boyunca meşgul olmasını beklediğini itiraf ediyor.

Arsenal Şampiyonlar Ligi zirvede oturmak ama sadece gol farkı sezonun sürpriz paket Leicester önünde tutarak.

Wenger tarafından bir Boks Günü Southampton Pazartesi günü Bournemouth yenmek için saklandığı yerden kurtarılan ve Emirates Stadı'nda Newcastle bu hafta sonu mücadele yüz üst noktaya tutun.

Daha sonra Ocak transfer penceresi olacak açıldı, ancak onaylamayı kabul etmiyor club edildi kapatmak için imza Basel orta saha oyuncusu Mohamed Elneny, Wenger mi diyecek arıyor yeni yüzler - özellikle sever Danny Welbeck, Jack yok mu arttıran ve Francis Coquelin kalır kızağa için biraz zaman ile yaralanma.

  1. Tempobet 200 Yeni giriş Adresi tempobet200.com
  2. Tempobet 200 Yeni Adresi tempobet200.com

DAHA FAZLA BİLGİ EDİNİN
Arsenal £4m ile bağlantılı Barcelona gençlik ürün taşımak için
"Meşgul olacağım, bu kesin," Ocak transfer işini sorulduğunda cevap verdi.

"Benim zaten işim var biraz özellikle orta sahada karşılaştığımız tüm yarışmalar ile başa çıkmak için kısa biz zaten bir ay önce dedim. Meşgul, Evet olacak."

Özellikle Mısır hakkında uluslararası Elneny sordu, " 23 yaşında zaten bir tıbbi geçirdiği çıkan söylentiler üzerine daha çekingen oldu: "ben daha çok," dedi.

"Ne yazık ki hiçbir şey tamamlanmıştır çünkü bu oyuncu hakkında şu anda bir şey ilan edemeyiz."

Mangası hala kilit personel için yaralanma etkileri acı ile, Wenger de forvet Javier Hernandez ve Victor Wanyama Southampton eski Manchester United gibiler için hareket ile bağlantılı olmuştur.

Alexis Sanchez, FA Kupası için uygun olmasını umduğunu ortaya koyarken üçüncü turda Ocak'ta Sunderland ile çatışma 9, hasret sona erdi ve Welbeck tahmini bir süre dalgalanan olmuştur.

Hem İngiltere milli şimdi nedeniyle geri geç Şubat - ama Wenger işten çıkarıldığını iddia hasret sona erdi olabilir Bayan Avrupa Şampiyonasında yaz olarak devam ediyor onun dönüş bir kırık bacak acı içinde sezon öncesi.

"Şubat için geri hatta daha erken yapabilir bu söylediklerim korumak," Fransız hasret sona erdi. " dedi.

Arsenal derecelendirme vs Bournemouth
11
Tümünü Göster
"Yeniden kullanılabilir olacak. İngiltere Haziran 10 Euro, bu oyun düşünürsek uzun bir yoldur."

Çok penceresi sırasında Kuzey Londra'da gelecek hakkında yapılmış olmakla birlikte, Wenger Fransa uluslararası Mathieu Debuchy kulüpten ayrılmak için izin verilebilir-tam yol geri kabul etti.

30 yaşındaki düzenine iki ciddi yaralanmalar nedeniyle geçen sezonun büyük bir bölümünü kaçırmış olan Hector Bellerin altına düşer.

Debuchy, kimin başlattığını sadece iki kez Lig bu sezon hiç bir yerine iki kez, " dedi daha önce Aralık ayında ihtiyacı olan oyun için geri içine France kurulum öncesinde Euro ve o arayan görüşmeler ile Wenger onun için açıklık gelecek.

Ama Arsenal patronu eski Newcastle adam için tekliflere açık olduğunu Çarşamba günü önerdi.

"İmkansız değil," eğer Debuchy Ocak ayında kulübü, ekleme bırakabilir sorulduğunda dedi ki: "eğer o kalırsa ama göreceğiz mutluyum."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder